Børn & unge

Vi har compound buer og recurvebuer, som nye skytter kan låne.

Vær opmærksom på, at nye skytter altid begynder med recurvebuer.

Hvis du er under 14 år skal du være i følge med en af dine voksne (forældre, bedsteforældre, søskende eller en anden voksen, som har ansvaret for, at du følger instruktørens anvisninger).

I vinterhalvåret fra september benyttes indendørs banerne. Spørg bestyrelsen om adressen.
I sommerhalvåret benyttes udendørsbanerne i Grættrup ved Nørre Snede (2 km sydvest for Nørre Snede - der er vejskilte til - Skydecenter). Der er en bane med 15 - 22 mål, og der er både skydemåtter med almindelige skiver og 3D dyr, som er i samme størrelse som dyrene i naturen - hjorte, ræve, grævlinger, vildsvin og mink. Det er et meget kuperet område, hvor runden på knapt 3 kilometer giver både god motion og meget gode udfordringer for skytterne med at skyde på baner, hvor de fleste af målene er placeret i bunden af dybe dale.

Der er et hyggeligt klubhus, en bålplads med borde og bænke samt en træningsbane/ indskydningsbane med 7 måtter, hvor skilte oplyser afstandene, så skytterne kan lære at bruge buerne optimalt og trimme buerne.

Det er også Bueskydning Danmarks officielle 3D bane vest for Storebælt, og banen må benyttes af andre skytter end os, når de er medlemmer i andre bueskytteforeninger under Bueskydning Danmark. Bueskytter fra andre foreninger, skal betale direkte til Bueskydning Danmark for at få adgang via dagskort eller sæsonkort. Se venligst information om dette på Bueskydning Danmarks hjemmeside.

Bemærk at banen er lukket nogle få gange i løbet af sæsonen, fordi naboklubberne med flugtskydning har stævne. Det vil fremgå af denne hjemmeside og Bueskydning Danmarks hjemmeside, hvornår banen er lukket.

Banerne må udelukkende benyttes tirsdag fra 14.00 til 21.30, fredag fra 14.00 til 21.30 og lørdag fra 10.00 til 21.30 i perioden 1. april - 30. september. Søndag må banen kun benyttes i april, august og september - kun fra kl. 10 til kl. 16. 

I perioden fra 1. oktober til 1. april må udendørsbanen i Grættrup ikke benyttes.

Find vej til vores udendørs bane: Der er anlagt en ny ringvej omkring Nørre Snede, som giver lidt ændringer. Her er der et link på www.findvej.dk, som I kan bruge til at skrive et kort ud, der gør det lettere for jer at finde vej til vores sædvanlige P-plads og campingområde – Grættrupvej 13, 8766 Nørre Snede.

Klik her for at se kortet