Faciliteter

I vinterhalvåret fra 1. oktober til 31.marts benytter vi indendørs baner.

Indendørsbaner fra den 1. oktober 2018
i Boest Forsamlingshus
hver tirsdag kl. 18.30 - 22.00

Der er baner, der er 12 meter lange.
Endvidere er der et veludstyret værksted for reparation og fin-trimning af buer, et hyggeligt mødelokale, køkken og toilet. Klubben har både compoundbuer og recurvebuer, som nye skytter kan låne.

12 meter baner
12 meter banerne. Her undervises,
måles pilehastighed, fintrimmes
og repareres.        
koncentration - koncentration,
og ingen pjat, idet
fuldtræffere værdsættes.     
Compoundbuer kan først lånes og senere
lejes indtil man har købt en bue
Nye buer til events. Buer, hvor
man kun skal trække 26 - 28 pund,
så alle kan bruge dem.   
Robin Hood leg
Dart med voksne pile   
Erfaringsudveklings-lokalet, hvor kage
nydes næsten hver gang, idet vi bager kage på
skift

 

I sommerhalvåret benyttes udendørsbanerne i Grættrup ved Nørre Snede (2 km sydvest for Nørre Snede - der er vejskilte til - Skydecenter). Benyttes fra 1. april til 30.september. Der er en runde med 15 - 22 mål, hvor der er 3D dyr. Det er et meget kuperet område, hvor runden på knapt 3 kilometer giver både god motion og meget gode udfordringer for skytterne med at skyde på baner, hvor de fleste af målene er placeret i bunden af dybe dale. Bemærk at hunde af sikkerhedsmæssige årsager IKKE må tages med til træning tirsdag aften.

Der er et hyggeligt klubhus, en bålplads med borde og bænke samt en træningsbane/ indskydningsbane med 7 måtter, hvor skilte oplyser afstandene, så skytterne kan lære at bruge buerne optimalt og trimme buerne. Tirsdag aften er der adgang til Skytteforeningens nye velfærdsbygning med toiletter.

Det er også Bueskydning Danmarks officielle 3D bane vest for Storebælt, og banen må benyttes af andre skytter end os, når de er medlemmer i andre bueskytteforeninger under Bueskydning Danmark. Bueskytter fra andre foreninger, skal betale direkte til Bueskydning Danmark for at få adgang via dagskort eller sæsonkort. Disse dagskort og sæsonkort, som udstedes af Bueskydning Danmark,skal bæres synligt. Se venligst information om dette på Bueskydning Danmarks hjemmeside.

Bemærk at banen er lukket nogle få gange i løbet af sæsonen, fordi naboklubberne med flugtskydning har stævne. Det vil fremgå af denne hjemmeside og Bueskydning Danmarks hjemmeside, hvornår banen er lukket. Banerne må udelukkende benyttes tirsdag fra 14.00 til 21.30, fredag fra 14.00 til 21.30 og lørdag fra 10.00 til 21.30 i perioden 1. april - 30. september. Søndag må banen kun benyttes i april, august og september - disse søndage kun fra kl. 10 til kl. 16. 

I perioden fra 1. oktober til 1. april må udendørsbanen i Grættrup ikke benyttes.

Find vej til vores udendørs bane:

Klik her for kortet så I kommer på www.findvej.dk med kortet, der gør det lettere for jer at finde vej til os på – Grættrupvej 13, 8766 Nørre Snede.
 
indskydningsbane Indskydningsbaner med skilte og en
runde i bakkerne med 15 - 22 3D dyr.
indskydningsbane Leif Pedersen i forgrunden
i aktion med at instruere.
indskydningsbane Opvarmning og test på indskydningsbanen
inden der startes på runden i bakkerne.
Compound bue Bueskytter på jagt
Compoundbue for damer Barbueskytte
bueskud nedad Bueskytte ved ulv